Personvernerklæring

Personvernerklæring

Persondataloven

I følge persondataloven har du rett til å bli informert om behandlingen av personopplysninger. Hos Hifi Stasjonen ønsker vi å gi deg så mye kontroll som mulig med dine private opplysninger, og derfor kan du til enhver tid gå inn og endre eller slette deg under din profil i Hifi Stasjonen. Hifi Stasjonen AS, Nøtåsvegen 11, 2415 Heradsbygd, Orgnr NO986245693MVA er ansvarlig for opplysningene du gir til oss når du for eksempel registrerer deg på våre nettsider, bestiller varer online eller andre ting.

Hva brukes opplysningene mine til?

Når du gir Hifi Stasjonen opplysninger om deg selv, forbeholder vi oss retten til å bruke dem. Vi bruker opplysningene til å gi deg bedre service, slik at du kan motta e-poster om temaer som kan være av interesse for deg. Opplysningene brukes altså utelukkende i våre bestrebelser for å skape en god dialog mellom deg og Hifi Stasjonen.

Hvordan behandles opplysningene mine?

Opplysningene dine blir behandlet i fortrolighet og med stor diskresjon. Dine personlige opplysninger vil dessuten bare bli brukt for å sende deg informasjon som direkte har med Hifi Stasjonen å gjøre.

Persondatapolitikk på nettsidene våre

Informasjon om besøk på nettsidene våre blir logget anonymt. Loggen inneholder ikke persinidentifiserbare opplysninger, men brukes til statistikk som hjelper oss i arbeidet med å gjøre hjemmesidene våre mer funksjonelle og brukervennlige. For å gjøre dette bruker vi informasjonskapsler ("cookies")

Opphavsrett

Innholdet på denne nettsiden tilhører Hifi Stasjonen AS, og er beskyttet av loven om opphavsrett. Informasjon, inkludert tekst, bilder, lyd og bilde kan ikke reproduseres, endres, kopieres eller lagres i noen form uten skriftlig tillatelse fra Hifi Stasjonen. Det er ulovlig å forandre innholdet på denne nettsiden. Overtredelser av disse bestemmelsene vil bli forfulgt rettslig.

Hifi Stasjonen tar forbehold om trykkfeil og tekniske feil på nettsidene.

Innholdet på nettsidene kan forandres uten forvarsel.